20 Ways To Deal With Stress

481783_104035999786457_1665332840_n

Svi smo okruženi i opkoljeni stresom i svi pričaju o stresu, mada retko ko preduzima nešto na tu temu. Ima dosta na internetu o stresu, pogotovu od stranih autora. Da li je neko od naših domaćih autora, imao petlju da konkuriše na svetskoj areni sa štivom koje je napisano na engleskom? Da ste mi to pitanje postavili pre dve nedelje, moj odgovor bi bio NE.  Sticajem nekih kosmičkih okolnosti pre godinu dana sam gostovao na jednom treningu, gde sam upozanao dosta zanimljivih ljudi. Tu smo ubrzo razmenili kontakte što FB, što TW…

..i godinu dana kasnije jedan Twiteras, mi je poslao poruku sa molbom  da pogledam njegov novi projekat. To je bio jedan od onih kul likova sa treninga od pre godinu dana, koji je u međuvremenu napisao sjajnu knjigu koja se lako čita i koja nam je svima preko potrebna u ovom turbulentnom vremenu. To je knjiga 20 Ways to Deal with Stress autora Bojana Dimitrovskog. Taj događaj  je promenio odgovor iz Ne u DA !!!

Da, postoji neko ko je imao petlju da napiše nešto smelo i da se upusti u svetsku arenu!!!

Knjiga je na engleskom i nalazi se u elektrosnkoj formi. Napisana je veoma duhovtim i stilom koji vam daje konkretne  smernice i ideje kako da sačuvate vaše duševno zdravlje. Što je ipak najbitnije u današnjem svetu!

Kako bi bio totalno drugačiji Bojan će promociju svoje knjige održati u vidu #StressFreeUp gde će svi koji dođu na ovaj drugačiji Tweet Up dobiti na poklon  primerak knjige.

Ponesite vaše USB-ove i vidimo se u Takovskoj 48, Klub Prozor u utorak 26-og marta u 20h !!! I dodjite da podržimo našeg ratnika u osvajanju sveta!!

Facebook Event Stress Free UP

Marko Burazor

Advertisements

, , , ,

  1. 20 Ways To Deal With Stress | www.blogovnik.com

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: