Was ist das? Das ist Kein Design!!!

Da čovek može da ima više talenata  pokazao je jedan od mojih najboljih prijatelja. Kad je pre jedno 4,5 godina otperjao  u Moj je život Švicarska zemlju kako bi doktorirao iz priodnih nauka, nije ni slutio koju će inspriaciju dobiti za nešto što svi volimo da nam se sviđa u raznim oblastima, a to je Dizajn!!

Pošto je otkrio da ima puno ideja i inspiracija…krenuo je da konkretizuje ono što je u njegovoj glavi i da prenese na konkretnu formu. Rezultat onoga što je konkretna njegova forma odnosno umetnički jezik kojim on govori je dizajn koji ćete videti u galeriji slika (neke slike prilagođene za Srbiju  prepoznaćete i sami), a koji predstavlja nešto veoma originalno, na neki način duhovito, a u svakom smislu zanimljivo. Kako priču ne bi završili samo na opisu radova, autor Kein Design-a , Duško Paripović je krenuo u svoju malu odiseju sa proizvodnjom majica sa slikama koje je on dizajnirao. U početku prodaja je bila stidljiva (to je normalno uvek kad su nove stvari u pitanju) međutim vremenom tražnja počinje da raste kako rastu nove autorove kreacije.

Pošto Duško nikako nije zapostavio svoje obaveze zbog kojih je i došao u Švajcarsku, skocentrisao se uglavnom na studentsku populaciju kako bi uspeo da ispuni osnovni cilj ( da doktorira) i ujedno zadovolji svoju  strast koja se javila za  dizajnom. Jedini problem koji je nastao kod novog Mark Zukenberga dizajna je da popularnost njegovih majci i kreacija je uveliko pravazišla dobar deo studentske populacije Švajcarske. Hm, zar nije i Zukenberg krenuo sa studentskom populacijom … tek sad sam primetio sličnost 🙂

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Ono što je naša sreća je da je ovaj Zukenberg Srbin i da će njegove kreacije  biti dostupne i našoj maloj velikoj zamlji od Nove godine!!!!

Možete se dodatno upoznati sa sa ovim autorom na www.kein-design.com ,ja uveliko jesam!!!

Uzdravlje

Marko Burazor – Buki Blog

, ,

  1. Kein Design Gallery #1 « Buki Blog

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: