Numb

Kad su filmovi u pitanju, u zavisnosti od raspoloženja gledamo određeni film. Nekad nismo raspoloženi  za neku tešku dramu već bi da pogledamo laku komediju jer nam to najviše prija u tom momentu. S druge strane nekad nam se gleda akcioni film, ili neka kvalitetna drama , suština je da svaki film koji ima nešto da ponudi I ima nešto originalno ili urađeno na bolji način nego neki drugi film zaslužuje da bude pogledan.

Lično često volim da odgledam film koji malo odudara radnjom I atipičnošću, jer prepuni su bioskopi sa instant filmovima koji će privući široke narodne mase možda delimično oduševiti  Ili razočarati što je najčešće I slučaj I koje će čovek zaboraviti već sutra.

Film Numb ili u bukvalnom prevodu otupeo, predstavlja jednu atipičnu priču o čoveku koji je po svim krietirujmima čudan, a glumi ga bar meni najomiljeniji prijatelj Metju Peri ( Čendler u ovom filmu Hadson).

Radnja filma prati scenaristu Hadsona (Metju Peri) koji živi nekim čudnim životom koji bi se pre opisao kao životarenje. Najbolji drug (Kevin Polak) mu je i partner, koji mu je svo društvo ovoga sveta. Inače potiče iz porodice koja je  po svim aspektima  čudna. Glavni okidač za radnju filma koja će uslediti predstavlja Hadsonovo konzumiranje marihuane u većim količinama gde posle buđenja shvata da vidi svet iz trećeg lica i da je otupeo kao što sam naziv filma i glasi. Po shvatanju da je sa drogom aktivirao neki poremećaj koji ima, on počinje da traži lek za svoj poremećaj. U toj potrazi on obilazi razne doktore i upoznaje jednu devojku koja predstavlja možda i ženu njegovog života (Lin Kolins), a možda . ..

Radnje i dešavanja ima na pretek, komičnih situacija da ne pominjem. Moje je da preporučim ovaj film, a sad nekom od vas će se možda pak svideti.

p.s možete ga iznajmiti iz dvd kluba ili skinuti sa neta to već ostavljam vama.

Marko Burazor

, ,

  1. Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: